Wat is Sundaeswap en hoe werkt het? Alles wat je moet weten | Onlinegrowlab | cryptocurrency | marketing | online geld verdienen (2024)

Wat is Sundaeswap en hoe werkt het? Alles wat je moet weten | Onlinegrowlab | cryptocurrency | marketing | online geld verdienen (1)

Als je wil weten wat Sundaeswap is heb ik hier het antwoord voor je:

Sundaeswap is een gedecentraliseerde exchange op het Cardano netwerk. Je kunt hierop cryptomunten inwisselen tegen andere cryptomunten zonder dat daar een derde partij bij nodig is.

Voor iedereen die dieper in wilt gaan op Sundaeswap met alle ins en outs, hier vindt je alle informatie die je nodig hebt om gebruik te maken, investeren of te leren over het platform.

Inhoudsopgave tonen

Wat is Sundaeswap

Laten we beginnen met de vraag wat is Sundaeswap.

De makkelijke uitleg heb je net hierboven al gelezen, maar om het duidelijk te maken aan mensen die niet bekend zijn met gedecentraliseerde Exchanges ga ik het nog even uitleggen.

sundaeswap is een exchange die je kunt vergelijken met:

  • Binance
  • Bitvavo
  • bitcoinmeester
  • crypto.com
  • kucoin

Het enige verschil met deze exchanges en Sundaeswap is dat sundaeswap geen eigenaar heeft. Het platform is van het netwerk.

Dat klinkt misschien raar, maar het platform staat op het netwerk en iedereen beheerd het platfrom gezamelijk.

Anders dan bij een normale exchange, wordt de crypto die je kunt kopen op de DEX geleverd door de mensen die hun crypto daar voor uitlenen.

Bij een normale exchange is eigenlijk alle crypto van het exchange en ze kopen en verkopen dus crypto binnen hun eigen wallet. naar andere mini wallets binnen het platform.

Het is dus de verantwoordelijkheid van de exchange om cyrpto te hebben die mensen kunnen kopen en verkopen.

Bij een DEX is dat niet het geval, want er zijn per tradingpair (een paar crypto’s die kunenn geruild worde met elkaar) mensen nodig die 2 munten in de pot stoppen. Doordat die mensen geld in de pot stoppen kunnen andere mensen die crypto kopen met hun crypto.

Bijvoorbeeld:

Je hebt een sundae/ada pool en ik stop daar geld in. Ik doe 100 ADA erin en 100 SUNDAE (er vanuit gaand dat de prijs gelijk is). Dan kan jij komen en voor 20 ADA 20 SUNDAE kopen.

Na die transactie zit er 120 ADA en 80 SUNDAE in de pool. Nu heb jij mijn crypto gebruikt om je munten in te wisselen en er is geen bedrijf aan te pas gekomen.

Precies zo werk Sundaeswap ook. Het is geen moeilijk principe, maar het is wel bijzonder dat het kan. Want het was eerder nooit mogelijk om geld te wisselen zonder een bedrijf er tussen te hebben.

Nu kan dat dus op Cardano ook.

Wat is een DEX

Een DEX is een gedecentraliseerde exchange. Dat wil zeggen: Een handelsplatform die geen eigenaar heeft, maar van het publiek is.

Wat is de SUNDAE coin

De sundae coin is een crypto token die op het Cardano netwerk staat. De token is speciaal gemaakt om helpers van het Sundaeswap platform te belonen voor hun bijdrage.

Ook wordt de token gebruik om beslissingen te maken over het netwerk. Omdat er niet een eigenaar is moeten meerdere mensen dat beslissen. Dat wordt gedaan doormiddel van een governance token Dit is de governance token van Sundaeswap.

De waarde van deze munt representateerd de waarde van het Sundaeswapplatform.

Wat is een governance token

Een governance token is een token die gebruikt wordt om beslissingen mee te nemen over het netwerk. De investeerders die de munten beheren kunnen met deze munten stemmen in verkiezingen, om zo de richting van het platform te bepalen.

Waar kan je de Sundae crypto kopen

Vandaag de dag (1-02-2022) is het alleen mogelijk om de SUNDAE token te kopen op sundaeswap zelf. Om dit te doen heb je ADA nodig.

Wanneer je ADA hebt gekocht kan je met je wallet contact maken met sundaeswap om zo je ADA te swappen tegen SUNDAE.

Je kunt ADA kopen via de link hieronder:

Hoe werkt Sundaeswap

Als je wilt leren hoe Sundaeswap werkt moet je eerst weten wat je allemaal op het platform kunt doen en wat je nodig hebt om gebruik te kunnen maken van Sundaeswap.

Wat heb je nodig om gebruik te maken van Sundaeswap

Om gebruik te maken van Sundaeswap heb je maar een ding nodig en dat is een wallet. Je kunt met een wallet contact maken met Sundaeswap en zo je munten swappen tegen andere munten op het platform.

Wanneer je een wallet gaat kiezen heb je momenteel niet veel keuze als het gaat om verbinding maken met Sundaeswap, want je hebt alleen deze twee opties:

Wanneer je deze wallets kan je contact maken met het platform.

Het is belangrijk om te weten dat je aleen ADA kan sturen via het CARDANO netwerk. Dus geen wapped ADA zoals ECR-20 of BEP-20

Swappen op sundaewap

Om te swappen op Sundaeswap moet je eerst je wallet verbinden met het platform. Dit kan je doen door de knop rechtsboven te drukken.

Wat is Sundaeswap en hoe werkt het? Alles wat je moet weten | Onlinegrowlab | cryptocurrency | marketing | online geld verdienen (2)

Wanneer je dit gedaan hebt, kun je naar beneden scrollen en een pool uitkiezen waarin je wilt gaan swappen. Druk simpelweg op “more”en en dan op “swap (pool naam)”.

Wat is Sundaeswap en hoe werkt het? Alles wat je moet weten | Onlinegrowlab | cryptocurrency | marketing | online geld verdienen (3)

Hierna kan je invoeren hoeveel munten je wilt hebben van het paar dat je gaat swappen. Hieronder kan je zien dat ik 623 ADA moet betalen voor 1000 SUNDAE.

Om de swap te maken moet je de knop onderaan drukken.

Als je dit hebt gedaan wordt je wallet geopend en zie je hoeveel transactiekosten je moet betalen en dat je het wachtwoord van je wallet moet invoeren om de transactie te accepteren.

* Het is belangrijk dat de munt die je wilt kopen onder staat.

Wat is Sundaeswap en hoe werkt het? Alles wat je moet weten | Onlinegrowlab | cryptocurrency | marketing | online geld verdienen (4)

Yieldfarming op Sundaeswap

Net als op alle andere DEXes kan je op Sundaeswap ook gebruik maken van yieldfarming. Het werkt hetzelfde als swappen alleen moet je dan drukken op “liquiditie providen” in de plaats van swappen.

Als je op deze knop hebt gedrukt kan je liquiditeit toevoegen aan de pool. Je moet een even aantal van elke munt er indoen. Als he 100 ADA toevoegt wordt eraan gegeven hoeveel SUNDAE je moet hebben om aan de pool te kunnen deelnemen.

Wanneer je liquiditeit aan de pool hebt toegevoegd ontvang je LP-tokens. Deze tokens kan je opnieuw investeren om extra rente te genereren met je investering.

Wat is yieldfarming?

Yieldfarming is een manier van crypto investeren om een zo hoog mogelijk rendement te behalen. Je krijgt LP tokens voor het toevoegen van liquiditeit aan een liquiditiepool. De investeerder van de pool krijgt de transactiekosten van de pool en LP tokens om rente over te verdienen.

LP toeken kunnen op nieuw geinvesteerd worden waardoor er rente verdient kan worden aan de waarde van de LP tokens.

De investeerder in de pool krijgt de transactiekosten die gemaakt is in de pool. Deze beloning wordt uitbetaald naar ratio van investering. Dat wil zeggen dat wanneer je 10 ADA investeert in een pool van 100 ADA je 10% van de transactiekosten krijgt als beloning.

Wat zijn LP tokens

LP token zijn liquiditeits pool tokens. Dit zijn tokens die gelijk staan aan het percentage geinvesteerde munten in een liquiditeitspool.

Deze tokens worden gegeven aan de investeerder in ruil voor de tokens. Wanneer de investeerder de tokens weer wilt inruilen in de pool krijgt hij of zij crypto in verhouding naar ratio.

Een voorbeeld:

ADA/SUNDAE POOL

Bij aankoop zit er 100 ADA en 100 Sundae in de pool. Jouw investering hierin is 10 ADA en 10 SUNDAE. Dat betekent dat je 10% van de pool bezit. Je krijgt dus LP tokens die garant staan voor 10% van de pool.

Nu komt er iemand anders en koopt 20 SUNDAE voor 20 ADA. Er zit dus 120 ADA en 80 Sundae in de pool. Wanneer jij je LP tokens inwisselt krijg je 12 ADA en 8 SUNDAE TOKENS, want dit is de verhouding waarvoor jij garant staat.

Wat kan je met LP tokens

LP tokens kan je herinvesteren om rendement te halen op de geïnvesteerde crypto, naast het rendement dat je krijgt in transactiekosten.

Op welk netwerk staat sundaeswap

Sundaeswap staat op het Cardano netwerk. Dat is bijzonder want Cardano heeft sinds Q4 van 2021 de mogelijkheid om smartcontracten toe te laten.

Dat wil zeggen dat het hiervoor niet mogelijk was om platformen te lanceren op Cardano en nu wel. Sundaeswap heeft daar gebruik van gemaakt en is daarmee nu al Q1 2022 de grootste DEX van Cardano.

Zo koop je de Sundaetoken (stap voor stap)

Om SUNDAE te kopen moet je een aantal stappen doorlopen. Om je zo goed mogelijk te helpen kan je dit stappenplan gebruiken om de Sundae token te kopen:

  1. Maak een Account aan op Bitvavo en stort er geld op.

Om meer te leren over Bitvavo bekijk dan deze review

2. Maak een wallet aan op een van deze twee websites:
Nami
CCvault

3. Koop ADA op Bitvavo
4. Klik ADA aan en ga naar opnemen.
5. Open je wallet en klik op recieve
6. kopieer het adres en voer het adres in de adresbalk op Bitvavo
7. Verzend de ADA naar je wallet (tot 30 min duren)
8. verbind je wallet met Sundaeswap
9. Klik bij de SUNDAE pool op “more” en klik daarna op “swap SUNDE/ADA”
10. Voer het bedrag in dat je wilt swappen en druk op “swap”
11. Voer je wachtwoord in en ontvang de SUNDAE tokens.

Wat is Sundaeswap en hoe werkt het? Alles wat je moet weten | Onlinegrowlab | cryptocurrency | marketing | online geld verdienen (2024)
Top Articles
Pfn Trade Calculator
Chloe Ting - 2021 Get Fit Challenge
Tiny Tina Deadshot Build
Joi Databas
Mrh Forum
Ventura Craigs List
Jesus Revolution Showtimes Near Chisholm Trail 8
Morgan Wallen Pnc Park Seating Chart
Sotyktu Pronounce
Full Range 10 Bar Selection Box
What Is Njvpdi
Pvschools Infinite Campus
Cnnfn.com Markets
Walmart Windshield Wiper Blades
What is Cyber Big Game Hunting? - CrowdStrike
Bad Moms 123Movies
Khiara Keating: Manchester City and England goalkeeper convinced WSL silverware is on the horizon
使用 RHEL 8 时的注意事项 | Red Hat Product Documentation
Swgoh Turn Meter Reduction Teams
Invert Clipping Mask Illustrator
Jalapeno Grill Ponca City Menu
Nine Perfect Strangers (Miniserie, 2021)
Vigoro Mulch Safe For Dogs
Sussyclassroom
1973 Coupe Comparo: HQ GTS 350 + XA Falcon GT + VH Charger E55 + Leyland Force 7V
Mj Nails Derby Ct
Asteroid City Showtimes Near Violet Crown Charlottesville
A Christmas Horse - Alison Senxation
Xxn Abbreviation List 2017 Pdf
Ou Football Brainiacs
Ff14 Sage Stat Priority
Missing 2023 Showtimes Near Mjr Southgate
"Pure Onyx" by xxoom from Patreon | Kemono
Free Robux Without Downloading Apps
Tirage Rapid Georgia
Ksu Sturgis Library
Merkantilismus – Staatslexikon
Ticket To Paradise Showtimes Near Regal Citrus Park
Www.craigslist.com Waco
Tunica Inmate Roster Release
Tgirls Philly
Rush Copley Swim Lessons
Pulaski County Ky Mugshots Busted Newspaper
Pike County Buy Sale And Trade
Spurs Basketball Reference
Iman Fashion Clearance
Minterns German Shepherds
Kushfly Promo Code
Food and Water Safety During Power Outages and Floods
antelope valley for sale "lancaster ca" - craigslist
Latest Posts
Article information

Author: Domingo Moore

Last Updated:

Views: 6142

Rating: 4.2 / 5 (73 voted)

Reviews: 80% of readers found this page helpful

Author information

Name: Domingo Moore

Birthday: 1997-05-20

Address: 6485 Kohler Route, Antonioton, VT 77375-0299

Phone: +3213869077934

Job: Sales Analyst

Hobby: Kayaking, Roller skating, Cabaret, Rugby, Homebrewing, Creative writing, amateur radio

Introduction: My name is Domingo Moore, I am a attractive, gorgeous, funny, jolly, spotless, nice, fantastic person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.